Μεγάλος Χορηγός

Olivepress

Χορηγοί TOP

  • ΕΛΑΙΟΠΥΡΙΝΕΣ ΛΕΣΒΟΥ
  • Elaitis events
  • SUZUKI ΨΩΜΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ Παπά δος Γέρας-Αιολικός BC/Suzuki Ψωμας post game

Μετά το πέρας 48 ωρών από το παιχνίδι και αφού οι παλμοί έπεσαν, ήρθε η ώρα να γράψουμε για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα  όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γέρας  με 63-48. Το ματς  χωρίζεται σε 2 κατηγορίες α) αγωνιστικό και β) εξωαγωνιστικό.

Για το πρώτο σκέλος  προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την επιθετική υπεροπλία της Γέρας εκτός της ρακέτας μας. Σε ένα βαθμό το καταφέραμε χάρις στο πείσμα και την  συνοχή των παικτών. Οι αθλητές μας έβγαλαν ενέργεια μόχθησαν και  κατάφεραν αρκετά καλές άμυνες. Μελανό σημείο το πεντάλεπτο στο  3ο δεκάλεπτο όπου χάσαμε εντελώς το μυαλό μας και προσπαθούσαμε ατομικά και με μακρινά σουτ να μειώσουμε στο σκορ. Όμως η πρακτική αυτή μας κόστισε σε αιφνιδιασμούς και η διαφορά άνοιξε. παρόλα αυτά οι αθλητές μας με υπερπροσπάθεια και κατάθεση ψυχής και χωρίς τον Σωτηρόπουλο που είχε αποβληθεί έφτασαν το ματς στους 7 πόντους 2 φορές και ειδικά την δεύτερη φορά χάσαμε 4 εύκολα καλάθια μετά από καλές άμυνες μέχρι να έρθει το τρίποντο μαχαιριά του δήμιου μας Νίκου Σταμούλη. Εκεί καταρρεύσαμε και στα τελευταία 4 λεπτά  άνοιξε το σκορ. Συνεχίζουμε όμως γιατί το 1-1 είναι κοντά.

Για το εξωαγωνιστικό κομμάτι ότι και να γραφτεί και να ειπωθεί είναι λίγο. Να αναφερθούμε στο αντιαθλητικό του αρχηγού μας  που μόνο ο ένας διαιτητής είδε? Για το αντιαθλητικό στον αθλητή μας Γούναρη , που ακόμα γελάει η εξέδρα? Για το σπρώξιμο του αθλητή Ζενελάι στον Γούναρη εκτός φάσης που οι διαιτητές σαν νέοι Σολομώντες έδωσαν από μία τεχνική ποινή για να αποβληθεί ο δικός μας αθλητής? Για το βρίσιμο του αθλητή Ιωάννη Ζεστού στον πρώτο και αξιολογημένο διαιτητή κος Ροδίτη Κ. που ακούστηκε έως την πόλη αλλά κανείς διαιτητής δεν άκουσε!!! Για τις 17 βολές που κέρδισε η Γέρα στα πρώτα 20 λεπτά έναντι 4 δικών μας και στο ημίχρονο οι διαιτητές διάβαζαν το φύλλο αγώνα να δουν αν όντως ήταν τόσες!!! Έτσι πως να μην είσαι 10 πόντους πίσω?? Για το επιθετικό  που ήταν και το  4ο φάουλ στον Σωτηρόπουλο σε ποστάρισμα? Για το πως κερδίζουν φάουλ οι Ζεστοί και τι ασυλία τους παρείχαν οι διαιτητές? Για τα βήματα του Σταμούλη που ποτέ δεν σφυρίχτηκαν και οδήγησαν σε 2 τρίποντα?!!! Κτλ κτλ κτλ.

Κύριοι το  μπάσκετ είναι ωραίο άθλημα γιατί αποτελείται από στιγμές και ψυχολογία. Είναι ωραίο να μιλάς για μεγάλη νίκη αλλά καλό θα ήταν να έβλεπε - καταλάβαινε το ματς αυτός που υπερηφανεύεται. Συμπολίτες μας που ασχολείστε με το μπάσκετ της Μυτιλήνης το γεγονός είναι ένα. Ο Αιολικός BC από το καλοκαίρι αποφάσισε να αλλάξει νοοτροπία και  αυτό δεν αλλάζει. Στόχος μας είναι η πρόοδος του λεσβιακού μπάσκετ και μόνο. Δεν πλουτίζουμε απο αυτό. Δεν προσδοκούμε ανόδους. όλους αυτούς που νομίζουν ότι έκαναν την εξυπηρέτηση - δουλειά τους και γύρισαν χαλαροί σπίτι τους το ίδιο το άθλημα σε λίγο θα τους αποβάλλει.  Εμείς προχωράμε με δράσεις για το μπάσκετ και μόνο. Απλά τρέμουμε στην ιδέα του 50/50  και των αναταράξεων που μπορεί να φέρει στο νησί μας. Το Σάββατο θα έχει και ζωντανή μετάδοση για όλη την Ελλάδα. Stay tuned

Ετικέτες: Μπάσκετ