Μεγάλος Χορηγός

Χορηγοί TOP

  • OLIVE PRESS
  • AIOLIKA PAICHNIDIA
  • ΤΗΓΑΝΑΚΙΑ-GRILL HOUSE
  • HOME-ITS A FEELING
  • BLUE STAR FERRIES

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ

30.08.2019

KAΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-20

 «ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΤΑΡΛΑ»- «ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑ ΝΗΣΙ»

 αφού επιθυμούμε  να ξαναγυρίσει ο Λέσβιος φίλαθλος κοντά στην ομάδα ,που η ιστορία της είναι συνυφασμένη με την Λέσβο.

Καταρχήν να σημειώσουμε, ότι οι τιμές αφορούν το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Εφόσον η ομάδα μας ανέβει στην FOOTBALL LEAGUE, οι τιμές θα αλλάξουν.

Όσοι όμως έχουν ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ  περιόδου 2019-20 , δεν θα πληρώσουν ΚΑΜΜΙΑ διαφορά.

Η εξόφληση μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φιλάθλους ,μία πρόταση-για όλες τις οικονομικές δυνατότητες- για μία σειρά αγώνων που μπορεί να φθάσουν μέχρι και 16 παιχνίδια, 13 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - εφόσον ο όμιλος γίνει με 14 ομάδες -  και φυσικά υπάρχουν και οι αγώνες του ΝΕΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Πιστεύουμε ότι και εσείς οι δημοσιογράφοι θα βοηθήσετε στην προώθηση των πωλήσεων, με την προβολή ,μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ,που απασχολείστε.

Οι κατηγορίες ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που μπορούν  από σήμερα να προμηθεύονται οι φίλαθλοι  είναι:

1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:    AIO supporters

 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τους φίλους της ομάδας, αποκλειστικά για την Θύρα 3 του γήπεδου, οι οποίες θα προμηθεύονται από  τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης(ΣΦΑΜ), Ηλία Βενέζη 13. Έπίσης για τον σύνδεσμο Φιλάθλων μας στην Αθήνα (ΣΦΑΑ) . Η τιμή είναι 40 ευρώ, μειωμένη κατά 20% σε σχέση με την περυσινή τιμή-και αντιστοιχεί σε 3 ευρώ ανά αγώνα πρωταθλήματος..

Η προμήθειά της, για αυτούς που ζουν εκτός Λέσβου, μπορεί να γίνει με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμού του συλλόγου, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, με  IBAN GR2701104150000041500515006  αποστολή του καταθετηρίου στα γραφεία μας, μαζί με την Διεύθυνση διαμονής του, και ταχυδρομική παραλαβή της κάρτας από το σύλλογό μας.

Πιστεύουμε ότι πολλοί μυτιληνιοί εκτός νησιού θα ανταποκριθούν και θα ενισχύσουν την νέα αυτή προσπάθεια μας.

2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: AIO exclusive

Αυτή η κάρτα αφορά θέσεις σε όλα στο ΤΜΗΜΑ Β των εξεδρών, με ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ.

Με κόστος 75 ευρώ, μειωμένη κατά 7% σε σχέση με την περυσινή τιμή ο φίλαθλος μας βοηθά οικονομικά και ταυτόχρονα, έχει και οικονομικό όφελος, αφού ο μέσος όρος της τιμής είναι 5 ευρώ ανά αγώνα.

3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΙΟ - FAMILY

Για πρώτη φορά ο σύλλογος θα κυκλοφορήσει την ΚΑΡΤΑ –ΑΙΟ FAMILY, που αφορά ΘΕΣΕΙΣ με ΚΑΘΙΣΜΑ στο ΤΜΗΜΑ Α των εξεδρών, με πολύ χαμηλή τιμή ,για να έρθουμε όλες οι οικογένειες στο γήπεδο. Σε αυτή την κατηγορία θα πωλούνται οι εξής κάρτες;

FAMILY-2 : Δύο (2) γονείς και Ένα (1) παιδί έως 16 ετών (Τρία καθίσματα) : ΤΙΜΗ 70 Ευρώ

FAMILY-3: Δύο (2) γονείς και Δύο (2) παιδιά έως 16 ετών (Τέσσερα καθίσματα) : ΤΙΜΗ 100 Ευρώ

FAMILY-4: Δύο (2) γονείς και Τρία (3) παιδιά έως 16 ετών (Πέντε καθίσματα) : ΤΙΜΗ 125 Ευρώ

4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΙΟ - VIP

 Η κάρτα αφορά σε κάθισμα με αριθμημένη θέση, στην ΕΞΕΔΡΑ με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ.

Δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο της να έχει εξασφαλισμένο ΚΑΘΙΣΜΑ, οποιαδήποτε ώρα έρθει στο γήπεδο, και επίσης να έχει ο ίδιος ΕΠΙΛΕΞΕΙ σε ποιο σημείο θέλει ακριβώς να κάθεται. Οι καιρικές συνθήκες δεν μπορούν να επηρεάσουν την παρακολούθηση του αγώνα, αφού είναι προστατευμένος από βροχή και αέρα.

Το κόστος είναι 100 ευρώ.(ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΙΜΗ)

5η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: AIO GOLD (ΚΑΡΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ)

Στην φετινή μας προσπάθεια είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την συμπαράσταση και επιχειρηματιών αλλά και επιφανών πολιτών του νησιού μας, οι οποίοι έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση θα μπορούν να προμηθευτούν την ΚΑΡΤΑ GOLD. Η τιμή της είναι 200 ευρώ, αφορά ΚΑΘΙΣΜΑ με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του κατόχου, στις θέσεις των επισήμων. Στο κάτοχο της κάρτας θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ καφές ή αναψυκτικό από την ομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό θα γίνει μια καλύτερη οργάνωση στις δημοσιογραφικές θέσεις και θα υπάρχει ειδική άδεια για κάθε δημοσιογράφο – εκπρόσωπο ΜΜΕ. Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.

Είμαστε βέβαιοι ότι  δίνουμε την ευκαιρία σε όλους τους Λέσβιους και μη, να προμηθευτούν μια ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, να μας ενισχύσουν οικονομικά και παράλληλα να δώσουν σε όλους το μήνυμα ότι φέτος όλοι πρέπει να βρεθούν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης να δώσουν τον παλμό στην ομάδα μας όπως παλιά.

Εμείς από πλευράς μας, θα δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική με έντονο το λεσβιακό στοιχείο έτοιμη να δώσει μάχες και να παίξει το ποδόσφαιρο που αξίζει με το έμβλημα του Αιολικού.

Τελειώνοντας να υπογραμμιστεί ότι η διάθεση των καρτών ξεκινάει από την ΤΕΤΑΡΤΗ  28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 από τα παρακάτω σημεία:

  1. Τα γραφεία του συλλόγου Π. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 83(1oς Όροφος) και ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00-19:00
  2. Από το ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΑΚΗ ΤΥΡΟΠΩΛΗ (Πρωινές ώρες)
  3. Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Πρακτορείο ΟΠΑΠ- ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΙΚΕ-Κουντουριωτη 79- Μυτιλήνη

Μια ομάδα, ένα νησί.

{soundcloud}https://soundcloud.com/aiolikos-lesvos/eisitiria-diarkeias-aiolikos-130919-spot?fbclid=IwAR1pQmv_SQ4neCXDK0Y2EacwJIbjeDdrq3ZBWmsgBAVV5MVuqYezSiRG6_I|1{/soundcloud}

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Ποδόσφαιρο