Μεγάλος Χορηγός

Χορηγοί TOP

  • OLIVE PRESS
  • MPAMPAS MAM
  • ΤΗΓΑΝΑΚΙΑ-GRILL HOUSE
  • HOME-ITS A FEELING
  • BLUE STAR FERRIES

Γιορτάζουμε ενωμένοι και αισιόδοξοι, τα 44 χρόνια του Αιολικού μας

17.08.2019

 Ήταν 17 Αυγούστου του 1975, όταν επισημοποιήθηκε η ιστορική απόφαση να συγχωνευθούν δύο από τα ισχυρότερα σωματεία της Λέσβου (ο Άτλαντας και ο Απόλλων) και να δημιουργηθεί ο "κυανόλευκος" Αιολικός, με το όνομά του να θυμίζει τις ρίζες του λαού του και τις χαμένες πατρίδες της αρχαίας Αιολικής γης στην Μικρασία. Μια απόφαση υψηλού συμβολισμού, αλλά και σοφού ρεαλισμού που απέδειξε πως η "ισχύς" βρίσκεται πάντα "εν τη ενώσει" αφού η νεοσυσταθείσα ομάδα μας γνώρισε έκτοτε στιγμές δόξας και κέρδισε τον σεβασμό και τον θαυμασμό, μεγάλης μερίδας των Ελλήνων φιλάθλων.


Σήμερα, 44 χρόνια μετά, ο Αιολικός μας, με νέα διοίκηση, με νέα τεχνική ηγεσία, με ενισχυμένο ρόστερ και με ισχυρότερο όπλο - όπως πάντα- την αγάπη των χιλιάδων οπαδών του (στο νησί, την Ελληνική επικράτεια και τον Απόδημο Οικουμενικό Ελληνισμό) μπορεί να ατενίζει, ξανά το μέλλον με αισιοδοξία και με σύγχρονο όραμα, βασισμένο σε επαγγελματικές προδιαγραφές και σύγχρονη οργάνωση.


Ευχή όλων μας είναι αυτή η γενέθλια χρονιά να αποδειχθεί η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου μας, μέχρι... την επόμενη. Το 2020, δηλαδή, όταν θα γιορτάζουμε την επέτειο για τα 45 χρόνια αγωνιστικής του δράσης.


... Και είναι υπόσχεση, αλλά και υποχρέωση για εμάς, την νέα διοίκηση, αυτή η ευχή να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις γίνει πραγματικότητα. Είναι, όμως και βεβαιότητα πως όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

Ετικέτες: Ανακοινώσεις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ακαδημία Ποδοσφαίρου, Ακαδημία Μπάσκετ, Ιστορία