Μεγάλος Χορηγός

Olivepress

Χορηγοί TOP

  • SUZUKI PSOMAS
  • Bluestarlogo Square Newcolor

Ο δικός μας ''Νίλσεν'' στο aiolikos.gr

 

Θεαγένη, καταρχάς σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου και την τιμή που μας κάνεις να μιλήσεις μαζί μας.

  1.  Πλέον έχεις φύγει από την αγωνιστική δράση και ασχολείσαι με την προπονητική, στον Αετό Λουτρών. Πως είναι η εμπειρία αυτή? 

Eίναι μια νέα εμπειρία τελείως διαφορετική με εκείνη του ποδοσφαιριστή. Έχεις μια ομάδα υπό την  καθοδήγηση  σου, οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες και πρέπει  να διαχειρίζεσαι σωστά τους ποδοσφαιριστές ώστε να μπορείς να παίρνεις το καλύτερο από αυτούς. 

  1. Πως νιώθεις που έχεις σταματήσει να αγωνίζεσαι? Σου λείπει όλο αυτό? Η προπόνηση, η δράση, η ένταση του αγώνα? 

Η αλήθεια είναι ότι όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο το πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή όλα έχουν ένα τέλος. Δεν το κρύβω ότι ακόμα και τώρα μου λείπει η αγωνιστική δράση είτε της προπόνησης είτε του αγώνα. 

  1. Πως βλέπεις την ομάδα σου φέτος και τι στόχο έχετε βάλει?

Προσπαθήσαμε φέτος με την διοίκηση να φτιάξουμε ένα ανταγωνίσιμο σύνολο και θέσαμε ως στόχο να μπορέσουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και να συμμετέχουμε στα μπαράζ όπως πέρσι. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας, πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει, μας έχουν αποσυντονίσει με αποτέλεσμα να έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας.

  1. Ακαδημίες- Λεσβιακό Ποδόσφαιρο, πως σκέφτεσαι αυτό το κομμάτι?

Οι ακαδημίες είναι ο αιμοδότης και το μέλλον του λεσβιακού ποδοσφα ίρου. Το τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερες ομάδες να επενδύουν στις ακαδημίες με καλύτερη οργάνωση, με προπονητές με γνώσεις, και μέσα από σωστή δουλειά μόνο κερδισμένο θα βγει το λεσβιακό ποδόσφαιρο από όλο αυτό.

  1. Αιολικός, η κοινή μας μεγάλη αγάπη. Πως βλέπεις την πορεία και τι θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξει?

Η πορεία μέχρι τώρα δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Η ομάδα διαθέτει κάλους ποδοσφαιριστές αλλά τα ατυχή αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος έχουν επιφέρει πολύ άγχος και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι της. Αν καταφέρει να κάνει κάποιες συνεχόμενες νίκες θα αλλάξει τελείως η εικόνα της ομάδας και θα παίξει πολύ πιο απελευθερωμένα. Προσωπική μου γνώμη ότι χρειάζονται κάποιες προσθήκες έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερο βάθος στο ρόστερ.

  1. Θεωρείς ότι ο Αιολικός, με την ιστορία που έχει, μπορεί να αλλάξει προφίλ? Ν εισέλθουν διοικητικά νέοι άνθρωποι που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα ?

Η ιστορία της ομάδας είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα μπορεί να αλλάξει προφίλ. Το να εισέρθουν νέοι παράγοντες στο συμβούλιο είναι πάντα προς όφελος της και προς όφελος εκείνων που θα βοηθήσουν και μόνο θετικά μπορείς να το δει κανείς. Μακάρι να βρεθούν και άλλοι που να θέλουν να ασχοληθούν με τον Αιολικό, αλλά μην παραβλέπουμε κ το γεγονός ότι πάντα τα ίδια άτομα ήταν έκει και στήριζαν την ομάδα όταν ερχόταν σε δύσκολη θέση.

  1. Πάμε και πάλι στην ομάδα σου. Πως βλέπεις της έως τώρα παρουσία σας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ?

Σίγουρα η έως τώρα παρουσία της ομάδας δεν μας ικανοποιεί, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι και να είχαμε πάρει καλυτέρα αποτελέσματα. Βέβαια στο ποδόσφαιρο τα πράγματα πολλές φορές δεν έρχονται όπως τα έχουμε σχεδιάσει και αυτό που  θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και ν γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι.

  1. Ο Αετός Λουτρών, φαίνεται να είναι ένα τακτοποιημένο και νοικοκυρεμένο σωματείο. Έχουμε την σωστή εντύπωση;

Δεν το κρύβω ότι νοιώθω πολύ τυχερός που τα πρώτα μου προπονητικά κου βήματα τα κάνω στον Αετό. Η ομάδα για τα δεδομένα του τοπικού πρωταθλήματος είναι πολύ οργανωμένη, το συμβούλιο αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι για την «μπάλα». Πραγματικά δεν μου λείπει τίποτα, σαν προπονητής της ομάδας ότι έχω ζητήσει μου το παρέχουν και είναι πάντα διπλά μου. Η διοίκηση έχει δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες, που είναι το μέλλον του συλλόγου, και έχει καταφέρει να φέρει τον Αετό από την απαξίωση των τελευταίων χρονών στη αναγνώριση της σωστής δουλειάς που γίνεται.

thea

"Νιλσεν", σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Ευχόμαστε πραγματικά να σε ξαναδούμε στην ομάδα μας από κάποιο πόστο γιατί σε αγαπάμε και σε θεωρούμε, είσαι βασικά, ένας Αιολικός.

Ετικέτες: Ποδόσφαιρο