Στον Αιολικό WFC η Νικολέτα Προυμπά

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός καλωσορίζει στο νεοσύστατο γυναικείο τμήμα του συλλόγου τη Νικολέτα Προυμπά

Η 22χρονη αγωνίζεται ως ακραία μπακ χαφ, αλλά και ως αμυντική-κεντρική χαφ. Ξεκίνησε το ποδοσφαιρο σε ηλικία 13 ετών στην Ολυμπιάδα Υμηττού, παίζοντας από τη Γ’ στη Β’ και μετ' έπειτα στην Α’ Εθνική. Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Εθνικό Πειραιώς (2019-2021).

Νικολέτα σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!

Παίκτης του Αιολικού ο Thomas Pelino

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Thomas Pelino.

Ο 18χρονος (γενν. 26/8/2003), που διαθέτει ιρλανδικό διαβατήριο, υπέγραψε με την ομάδα μας ανήμερα των γενεθλίων του, αποτελώντας απτή απόδειξη του της εξέλιξης που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής μέσω του RUSH Aiolikos FC Residency Program.

Ο Thomas ήρθε στην Ελλάδα την περσινή σεζόν, κάνοντας προπονήσεις με την ανδρική μας ομάδα. Αγωνίστηκε με την Κ19 στο Capelli Sport Cup 2021, που διοργανώθηκε στο Køge της Δανίας. Φέτος, με την ενηλικίωσή του, γίνεται και επίσημα παίκτης του Αιολικού.

Στις ΗΠΑ ανήκε στο δυναμικό της Varsity Team του Archbishop Mitty High School.

Happy birthday Thomas and welcome to Aiolikos!

We wish you a healthy season, full of success!

 Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Ντουζίδη.

                               Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Ντουζίδη.

Ο Θοδωρής Ντουζίδης γεννήθηκε το 2001, με ύψος 1,89μ αγωνίζεται στην θέση 1, με τα αθλητικά του προσόντα αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάσκετ | Ανανέωση συνεργασίας με Τεό Λιάκο

Μετά τις ανανεώσεις συνεργασίας με τους Γιάννη Γιαννούλη, Γιώργο Γιαννουζάκο και Νίκο Ξετρίχη, το τμήμα μπάσκετ του Αιολικού ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας και με τον πολύπειρο αθλητή Τεό Λιάκο.

Ο Λιάκος προσθέτει έτσι ακόμα περισσότερο βάθος στο ρόστερ της ομάδας μας, που θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας