Στον Αιολικό Κ19 Παύλος Μαριόλας και Λάμπρος Μπαλωμένος

Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Παύλο Μαριόλα και Λάμπρο Μπαλωμένο, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Αιολικό Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αιολικός Κ19 λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Ερασιτέχνη Αιολικού και την τεχνογνωσία της Rush Greece.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κατά την περσινή χρόνια στην ομάδα του Αιολικού, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική και την 1η θέση στα Playoffs ανόδου.

Ο Παύλος Μαριόλας (γενν. 6/7/2005), που προέρχεται από τον Μόλυβο και τον Αρίωνα Μήθυμνας, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα «Τριφυλλάκια» και έχει εκπροσωπήσει τη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου στις ηλικίες Κ14 και Κ17, έχοντας και την εμπειρία του εξωτερικού, παίζοντας στην Ολλανδία με την International Sports Revolution, αλλά και στο Capelli Sport Cup της Δανίας με τον Αιολικό Κ19. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και συμμετείχε πέρυσι με τον Αιολικό σε 4 ματς Γ΄ Εθνικής και σε 2 στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Λάμπρος Μπαλωμένος (γενν. 17/6/2005), προέρχεται από τον Σκορπιό Φυλής και την Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, στην οποία ήταν αρχηγός των Μικτών ομάδων, έχοντας ακολουθήσει και την αποστολή του Αιολικού Κ19 στη Δανία για το Capelli Sport Cup 2022. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ακραίος μπακ, πραγματοποιώντας πέρυσι με τον Αιολικό 4 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και 2 στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου.

Παύλο και Λάμπρο, χαρά μας που συνεχίζετε και φέτος στον Αιολικό μας!

Καλή επιτυχία με τον Αιολικό Κ19 στη Super League 2!

Scroll to Top