Σ.Φ.ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΘΥΡΑ 3

O Σ.Φ.ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΘΥΡΑ 3 ιδρύθηκε την 14/12/1982 καλύπτοντας την ανάγκη και το πάθος των φιλάθλων του νησιού μας για στήριξη στον ΑΙΟΛΙΚΟ που εκείνα τα χρόνια αγωνιζόταν στη Β εθνική απασχολώντας καθημερινά τα τοπικά αλλά και αθηναϊκά Μ.Μ.Ε με τα κατορθώματα του.

1 1 1

Στη 35ετή σχεδόν πορεία του σκοπός του είναι η στήριξη της ομάδας μας εντος και εκτός αγωνιστικού χώρου και η προβολή της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ. Κομμάτι του συνδέσμου αποτέλεσαν διαχρονικά η ΘΥΡΑ ΝΤΟΥΒΑΡ ,οι BLUE DRAGONS το 2004 και ποιο πρόσφατα το ΑΙΟ ΛΟΥΤΡΑ CLUB.

Όλα αυτά τα χρόνια η αγάπη μας για την ομάδα μας ταξιδέψε σε κάθε γωνία της Ελλάδας μας έδωσε χάρες αλλά και λύπες ποτέ όμως δεν εγκαταλείψαμε τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας ακόμα και στα πέτρινα χρόνια του τοπικού ακόμα και όταν η ομάδα αποχώρησε από πρωτάθλημα.αυτο έγινε το σύνθημα μας και θα μας ακόλουθεί πάντα

ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Παραθέτουμε κάποια ορόσημα στη μακρά δράση του συνδέσμου κυρίως απ τη τελευταία 15ετια την όποια έζησε η γένια μας.

4

Ήταν Οκτώβριος του 2006 όταν ο σύνδεσμος επαναστεγαζεται στην Ηλία Βενεζη 6 (μετά το 1997) και οργανωμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά συνεχίζει τη δράση του. Δυστυχώς δεν άργησε η στιγμή που χρειάστηκε να δράσουμε όταν η διοικητική κρίση στην ομάδα μας οδήγησε σε τηλεμαραθώνιο σε συνεργασία με το τηλεοπτικό σταθμό Αρχιπέλαγος. Το διήμερο, αυτό που συνέβη δεν είχε προηγούμενο, η συμμετοχή του απλού κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και η βοήθεια προς την ομάδα παρά του αναμενόμενου.


567

0  2/01/2007 εγκαινιάζουμε το σύνδεσμο και κόβουμε βασιλόπιτα πλήθος φίλαθλων αλλά και οι αρχές του τόπου γεμίζουν το σύνδεσμο και το δρόμο έξω απ αυτόν, καπνογόνα και φωτοβολίδες κάνουν τη νύχτα μέρα.


8 

Μάιος 2007 συμμετέχουμε στην εμπορική έκθεση στο λιμάνι της πόλης. 13-20 Μαΐου απ το περίπτερο μας πλήθος κόσμου αγοράζει τα προϊόντα μας και μας δίνει κουραγιο. Σεβαστό ποσό συγκεντρώνεται και πληρώνονται παίκτες.


  9

Νοέμβριο 2011 κάνουμε το μεγάλο βήμα μεταφερόμαστε σε νέο χώρο μεγαλύτερο και πιο άνετο, στη Ηλία Βενεζη 13, όπου στεγάζουμε έως σήμερα μέσα από φωτογραφικό υλικό την ιστορία μας και την ιστορία της ομαδος και πραγματοποιουμε εκδηλώσεις,


10 11 12

Σεπτέμβριο του 2012 μετά το θάνατο του αείμνηστου Δημήτρη Κουκελλη και μπροστά στο κίνδυνο να χαθεί το μπάσκετ του αιολικού μελή του ΣΦΑΜ αναλαμβάνουν της τύχες του. Δύσκολα τη πρώτη χρόνια, αλλά με πολύ προσπάθεια και δουλειά καταφέραμε να καμαρώνουμε σήμερα γι αυτό το κομμάτι της ομάδας μας.


13

Φεβρουάριο 2017 πραγματοποιούμε για πρώτη φορά κοπή βασιλόπιτας σε γνωστό εστιατόριο της πόλης για όλη την αιολική οικογένεια με τεραστία επιτυχία και παροτρύνσεις από όσους μας τίμησαν να επαναλάβουμε και άλλες τέτοιες βραδιές.


14 1516

Είναι κι αλλά πολλά που μπορεί να γραφτούν εκδρομές, συλλαλητήρια, επισοδεια, ξύλο, δικαστιρια, εκληλωσεις, ημερολογια, αιμοδοσιες, κοινωνική προσφορα, ανθρωποι που έφυγαν από κοντά μας, διαφωνιες, διαμαρτυρίες, χαρές και λύπες, και τώρα το site μας . Είναι μακριά η λίστα όσων ζήσαμε, είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, όλα για τη μεγάλη μας αγάπη, τον ΑΙΟΛΙΚΟ μας.
Δε χωράνε στις γραμμές ενός κειμένου.

Αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κρατήσουμε τη σημαία της ομάδας μας ψηλά, την ιδέα του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ζωντανή. Μας αξίζουν καλύτερες μέρες, περισσότερες χαρές, και αυτές περιμένουμε

. 17