Μεγάλος Χορηγός

  Χορηγοί TOP

  • ΕΛΑΙΟΠΥΡΙΝΕΣ ΛΕΣΒΟΥ
  • SUZUKI ΨΩΜΑΣ
  • MIKRO CAFE
  • Elaitis events
  • ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΑΤΤICA GROUP

  SummerAioCamp 2k19

  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα basket του Αιολικού πραγματοποιεί το SummerAioSchool.
  Για παιδιά ηλικίας 2005 και νεοτέρα.

  3o Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 "Kουκέλλης Δημήτριος"

  Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΑΕΠΣ Αιολικός, σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού του Δήμου Λέσβου πραγματοποίησαν τουρνουά καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) 3on3, με συμμετοχή μαθητών Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας. Αυτή η γιορτή της Καλαθοσφαίρισης όπως κάθε χρόνο ήταν αφιερωμένη στη Μνήμη του Δημητρίου Κουκέλλη.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  Το Δ.Σ του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του στις 12 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μ. Ασίας 2 Μυτιλήνημε θέματα ημερήσιας διάταξης:

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ

  Στην συνολική παλλεσβιακή προσπάθεια που γίνεται για τον μικρό Ορέστη συμμετάσχει σύσσωμο το λεσβιακό μπάσκετ με αφόρμη τa πρώτa παιχνίδιa των Tελικών του Πρωταθλήματος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου!

  Μουσική Εκδήλωση - Κληρώσεις

  Κυριακή, 27 Ιαν 2019

  Screenshot 21

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν χθες ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ & ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, θέλοντας να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά. Υπο τους ήχους του δημοφιλούς συγκροτήματος "efapax" αλλά και με πλούσια δώρα στην εξέλιξη της βραδιάς στο MOTEL boutique club.

  AIOLIKOS B.C/SUZUKI PSOMAS V.S AIOLOS ΤEΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

  Η ομάδα μας το Σαββάτο, στις 19:00 κλειστό της Νεάπολης θα αγωνιστεί τον τελικό του Κυπέλλου "Γ. Καρέκος" με αντίπαλο τον πάντα ανταγωνιστικό Αίολο Μυτιλήνης. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια των παιχτών μας και του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος, η κατάκτηση του κυπέλλου, ο πρώτος στην μετά Κουκέλη εποχή.

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ Παπά δος Γέρας-Αιολικός BC/Suzuki Ψωμας post game

  photo/www.aiolikos-fans.gr

  Μετά το πέρας 48 ωρών από το παιχνίδι και αφού οι παλμοί έπεσαν, ήρθε η ώρα να γράψουμε για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα  όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γέρας  με 63-48. Το ματς  χωρίζεται σε 2 κατηγορίες α) αγωνιστικό και β) εξωαγωνιστικό.

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ-Παπάδος Γέρας post game

  photo/www.aiolikos-fans.gr

  Ενα ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες έληξε με νικητή τους πρωταθλητές. Μιας και πρόκειται η για το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού οι 2 προπονητές προτίμησαν να μην ανοίξουν τα χαρτιά τους.

  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ-ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ PRE GAME

  photo/www.aiolikos-fans.gr

  Το Σάββατο η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Παλλεσβιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Κλειστό της Νεάπολης και θα είναι καθοριστικός για την είσοδο των ομάδων στην τετράδα.Μοναδικός απών απο την ομάδα μας, ενδεχομένως να είναι ο Χατζούδης που ταλαιπωρείται απο διάστρεμμα.Διαιτητές του αγώνα είναι Ροδίτης Κ. και Καπέλη Ελ..

   


  • 1
  • 2