Μεγάλος Χορηγός

Olivepress

Χορηγοί TOP

  • ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • MIKRO CAFE
  • ΕΛΑΙΟΠΥΡΙΝΕΣ ΛΕΣΒΟΥ
  • Elaitis events
  • SUZUKI ΨΩΜΑΣ
  • ΑΤΤICA GROUP

Μουσική Εκδήλωση - Κληρώσεις

Κυριακή, 27 Ιαν 2019

Screenshot 21

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσαν χθες ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ & ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, θέλοντας να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά. Υπο τους ήχους του δημοφιλούς συγκροτήματος "efapax" αλλά και με πλούσια δώρα στην εξέλιξη της βραδιάς στο MOTEL boutique club.

AIOLIKOS B.C/SUZUKI PSOMAS V.S AIOLOS ΤEΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η ομάδα μας το Σαββάτο, στις 19:00 κλειστό της Νεάπολης θα αγωνιστεί τον τελικό του Κυπέλλου "Γ. Καρέκος" με αντίπαλο τον πάντα ανταγωνιστικό Αίολο Μυτιλήνης. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια των παιχτών μας και του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος, η κατάκτηση του κυπέλλου, ο πρώτος στην μετά Κουκέλη εποχή.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ Παπά δος Γέρας-Αιολικός BC/Suzuki Ψωμας post game

photo/www.aiolikos-fans.gr

Μετά το πέρας 48 ωρών από το παιχνίδι και αφού οι παλμοί έπεσαν, ήρθε η ώρα να γράψουμε για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα  όπου η ομάδα μας ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Γέρας  με 63-48. Το ματς  χωρίζεται σε 2 κατηγορίες α) αγωνιστικό και β) εξωαγωνιστικό.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ-Παπάδος Γέρας post game

photo/www.aiolikos-fans.gr

Ενα ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες έληξε με νικητή τους πρωταθλητές. Μιας και πρόκειται η για το ζευγάρι του πρώτου ημιτελικού οι 2 προπονητές προτίμησαν να μην ανοίξουν τα χαρτιά τους.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ-ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ PRE GAME

photo/www.aiolikos-fans.gr

Το Σάββατο η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Παλλεσβιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Κλειστό της Νεάπολης και θα είναι καθοριστικός για την είσοδο των ομάδων στην τετράδα.Μοναδικός απών απο την ομάδα μας, ενδεχομένως να είναι ο Χατζούδης που ταλαιπωρείται απο διάστρεμμα.Διαιτητές του αγώνα είναι Ροδίτης Κ. και Καπέλη Ελ..

 


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ- AOM POST GAME

Τέταρτη στροφή για το πρωτάθλημα με τον ΑΟΜ σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μας. Προερχόμενοι από την πρώτη μας ήττα έπρεπε να δείξουμε ότι παραμένουμε στο σωστό δρόμο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ- AOM

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Μυτιλήνης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στο κλειστό της Νεάπολης, το Σαββάτο στις 18 Νοεμβρίου. Ο Αιολικός έρχεται με μια καλή εμφάνιση απο το ντέρμπι με τον Παλλεσβιακό πάρα την ήττα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες,  με έναν όμως σκληροτράχηλο αντίπαλο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ -SUZUKI ΨΩΜΑΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Πραγματικό ντέρμπι ήταν ο αγώνας μεταξύ Παλλεσβιακού και Αιολικού. Σε ενα ματς "διαφήμιση"  ο Παλλεσβιακός πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία, κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 54- 51. Η ομαδα του κ. Γκούμα κατάφερε να πιάσει τον αντίπαλο ως το τέλος χωρίς όμως να πάρει την νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής.  Επόμενος αγώνας με τον ΑΟΜ στο κλειστό της Νεάπολης.  Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μπαχούρος, ο οποίος επέστρεψε απο τον τραυματισμό του.

  • 1
  • 2