Μεγάλος Χορηγός

Olivepress

Χορηγοί TOP

  • SUZUKI PSOMAS
  • Bluestarlogo Square Newcolor

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 13/12/2017

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης ευχαριστεί θερμά τους:

1)Τον Ευστράτιο Μπουγατσά

Αντιπροσωπείες -Εμπόρειο,

Καφέδων ILLY-DIMELLO

και τον ,

2)Σίμων Φιλίππου,

Ψητοπωλείο-Εστιατόριο,Γύρο-Γύρω

Πανόρμου-Αθήνα

για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα μας.

Ο Πρόεδρος

Γριππιώτης Σταύρος

 

 

 

 

 

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ POST GAME

Σ’ αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Γήπεδο Λουτρών ο Αιολικός επικράτησε με σκορ 1-4 του Αετού Λουτρών.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ των Μαγιάκη (22’,73'), Γόμου (38’) Λαπούσι(67'). ΑΙΟΛΙΚΟΣ : Σολωμός,Κλειδαράς,Δεσποτίδης,Δεληγιάννης,Καραβατάκης,Λαπούσι,Πιτσιλαδής,Μαγιάκης,Γόμος,Κούρτι,Αναστασιάς (Λαμάι,Καλογιάννης,Ασημίνου)

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ POST GAME

Σ’ αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Γήπεδο Λουτρών ο Αιολικός επικράτησε με σκορ 1-4 του Αετού Λουτρών.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 10/12/2017

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ Αιολικού Μυτιλήνης ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία την ομάδα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και υπόσχεται να ανταποδώσει στο μεταξύ μας αγώνα του δεύτερου γύρου.

Για το Δ.Σ Ο πρόεδρος,

 Γριππιώτης Σταύρος

 

 

Ο δικός μας ''Νίλσεν'' στο aiolikos.gr

 

Θεαγένη, καταρχάς σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τον χρόνο σου και την τιμή που μας κάνεις να μιλήσεις μαζί μας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ- AOM POST GAME

Τέταρτη στροφή για το πρωτάθλημα με τον ΑΟΜ σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μας. Προερχόμενοι από την πρώτη μας ήττα έπρεπε να δείξουμε ότι παραμένουμε στο σωστό δρόμο.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Αιολικό χρηματική ποινή ύψους 250 ευρώ, στον Ιωάννη Πολλαετίδη χρηματική ποινή 834 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός (1) μήνα, στον Ανδρέα Γαλάτη χρηματική ποινή 867 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας δύο (2) μηνών και στον Ευστράτιο Δελόγκο χρηματική ποινή 834 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός (1) μήνα (αγώνας Θύελλα Ραφήνας-Αιολικός).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ SUZUKI ΨΩΜΑΣ- AOM

Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Μυτιλήνης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στο κλειστό της Νεάπολης, το Σαββάτο στις 18 Νοεμβρίου. Ο Αιολικός έρχεται με μια καλή εμφάνιση απο το ντέρμπι με τον Παλλεσβιακό πάρα την ήττα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες,  με έναν όμως σκληροτράχηλο αντίπαλο.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ 13/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ
Kατόπιν παραιτήσεως του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος κυρίου Δελόγκου Ευστρατίου, η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. του συλλόγου, έφορος ποδοσφαίρου ορίστηκε ο κύριος Κουτρομπίλας Γεώργιος και γενικός αρχηγός ο κύριος Βουργουτζής Σταύρος.
Το Δ.Σ

images 1αρχείο λήψης 1